Hoe graveren wij uw fruit! - PromoFruit_banner.
Bel ons:
088-8441238
Laat u bellen:

Hoe graveren wij uw fruit!


Fruit met uw logo

Een originele manier om uw bedrijf te presenteren naar relaties. Fruit met uw logo erin gegraveerd. Graveren is een zeer snelle oplossing om uw fruit te personaliseren. BeGlobal Promotions kan zo voor u (vanaf 200 stuks) de volgende fruitsoorten en nootjes graveren; appels, citroen, limoen, meloen, walnoten, en pinda's.

Hoe graveren wij uw fruit! - appelsgraveren.

Het proces

Als eerste, zal BeGlobal Promotions u een digitale proef toe sturen met uw logo. Wanneer u dit heeft goedgekeurd, gaan wij verder met de productie. Fruit graveren is handwerk en daarom zal uw fruit eerst geanalyseerd worden om de beste graveerpositie vast te kunnen stellen.
Nadat uw fruit gegraveerd is, wordt het fruit gepolijst met bijwas. Het resultaat is een uniek relatiegeschenk dat perfect is om uit te delen bij beursen, bedrijfsfeesten en andere evenementen.

Bezorging

Het fruit kan binnen enkele dagen, na het bevestigen van de digitale proef, bij u worden bezorgd.

 


Producten

Zoek resultaat van "Hoe graveren wij uw fruit!" binnen Producten

Groene appel met logo

Hoe graveren wij uw fruit! - BG-PF-AG-groene-appel-met-logo.
Artikelnr: BG-PF-AG
Een groene appel met een gravure van uw logo, product of reclameboodschap. De gravure wordt door middel van een laser in de schil gebrand en veroorzaakt geen nadelige effecten voor de houdbaarheid of de eetbaarheid van de appel. De appel is na productie nog minstens 2 weken vers en heerlijk om te eten.
De minimale afname is 200 stuks.
Prijs op aanvraag

Rode appel met logo

Hoe graveren wij uw fruit! - BG-PF-AR-rode-appel-met-logo.
Artikelnr: BG-PF-AR
Een rode appel met een gravure van uw logo, product of reclameboodschap. De gravure wordt door middel van een laser in de schil gebrand en veroorzaakt geen nadelige effecten voor de houdbaarheid of de eetbaarheid van de appel. De appel is na productie nog minstens 2 weken vers en heerlijk om te eten.
De minimale afname is 200 stuks.
Prijs op aanvraag

Sinaasappel met logo

Hoe graveren wij uw fruit! - BG-PF-SL-sinaasappel-met-logo.
Artikelnr: BG-PF-SL
Een sinaasappel met een gravure van uw logo, product of reclameboodschap. De gravure wordt door middel van een laser in de schil gebrand en veroorzaakt geen nadelige effecten voor de houdbaarheid of de eetbaarheid van de sinaasappel. De sinaasappel is na productie nog minstens 2 weken vers en heerlijk om te eten.
De minimale afname is 200 stuks.
Prijs op aanvraag

appel met logo

Hoe graveren wij uw fruit! - 507000-appel-met-logo.
Artikelnr: 507000
appel met logo ca. Ý 70 mm. een red prince appel met een logo aan 1 kant gegraveerd.
€ 1,44